Jiangsu Shuangyang Medical Instrument Co, Ltd. u themelua në vitin 2001, mbulon një sipërfaqe prej 18,000 m2, duke përfshirë një sipërfaqe prej mbi 15,000 m2.Kapitali i saj i regjistruar arrin 20 milionë juanë.Si një ndërmarrje kombëtare e dedikuar për R&D, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e implanteve ortopedike, ne kemi marrë disa patenta kombëtare.

Lexo më shumë