Jiangsu Shuangyang Medical Instrument Co., Ltd. е основана во 2001 година, зафаќа површина од 18.000 m2, вклучувајќи и површина од над 15.000 m2.Нејзиниот регистриран капитал достигнува 20 милиони јуани.Како национално претпријатие посветено на истражување и развој, производство, продажба и сервис на ортопедски импланти, добивме неколку национални патенти.

Прочитај повеќе